Doe je mee met de Dinner-10-Daagse?

Gezonde, makkelijke & lekkere avondmaaltijden voor het hele gezin!

fijne recepten, leuke opdrachten

én tips over eetgedrag.

02Al meer dan 40.000 ouders gingen je voor en lieten zich inspireren door de Easy Peasy boeken, workshops en programma’s!

Vind jij het ook belangrijk dat je kinderen (én natuurlijk jij zelf ook!) zo gezond mogelijk eten? Uiteraard met genoeg ruimte voor uitzonderingen en vooral met plezier? Zodat ze voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om goed te leren en lekker te kunnen spelen? 

Wil jij jouw kinderen een basis meegeven waar ze hopelijk een leven lang profijt van hebben? 

Meld je hier aan voor het Easy Peasy Dinner programma, voor € 7,50 krijg je toegang tot 10 themadagen vol inspiratie, tips, recepten en meer!

Meld je hier aan voor de BASIC Dinner-10-Daagse voor € 7,50

Van; lust ik niet….

Of je nu van koken houdt of helemaal niet; iedere avond weer iets nieuws verzinnen om op tafel te toveren is best een uitdaging. Ook ik (met 3 kookboeken op mijn naam) denk regelmatig: “wat ga ik nu weer verzinnen?” of “ik heb écht géén zin om te koken!”. Zeker in de periodes waarbij de kinderen even niet zo lekker mee willen doen: “Lust ik niet”, “Vind ik niet lekker”, “Ik heb geen honger”, “Ik wil het niet proeven.”, valt de avondmaaltijd niet altijd mee. Vooral niet wanneer dit ook nog iets moet zijn wat én gezond is (in ieder geval een beetje!) én iedereen lekker vindt én qua voorbereiding en koken past in onze drukke schema’s: makkelijk & snel dus!

De meesten van ons hebben standaard zo’n 6 recepten paraat die week in en week uit op het menu staan. Een snelle pasta, pannenkoeken, rijst met kip…Je probeert wel eens wat nieuws en heel soms zit daar iets tussen wat het haalt tot een nieuwe standaard optie, maar vaker verval je toch weer in hetzelfde riedeltje.

Je komt om 6 uur binnengerend van je werk, de kids hongerig uit het kinderdagverblijf of de naschoolse geplukt en tja dan is die boterham of tosti wel heel snel gemaakt. 

Naar; ik wil het wel proberen!

Je wilt het best graag anders. Maar hoe en waar begin je? Gelukkig kennen we allemaal ook periodes dat het ineens wél lekker loopt, er best wat groenten naar binnen gaan én het zowaar gezellig is aan tafel. En dat is nu nét waar ik je bij wil gaan helpen!

Deze 10 daagse is bedoeld om juist die momenten te gaan vergroten. Je weer even een gezonde inspiratie boost te geven en je te stimuleren om het weer op te pakken! Ik ga je helpen met leuke recepten, tips geven over eetgedrag én je aan de hand van een paar opdrachten laten zien hoe je heel eenvoudig je kinderen kunt betrekken om de sfeer aan tafel te bevorderen. En uiteraard gaan we tijdens deze 10 daagse ook het lijstje met standaard opties uitbreiden met een aantal makkelijke, lekkere én voedzame recepten!

Ik ga je laten zien hoe jij het eetpatroon van je gezin met een paar eenvoudige ingrediënten stap voor stap gezond(er) krijgt. Dat dit je niet uren van je leven hoeft te kosten maar dat het wel vraagt om net wat meer voorbereiding en aandacht. Ik beloof je dat dit het dubbel en dwars waard zal zijn. Voor je het weet zit iedereen weer als een happy camper aan tafel en gaan er een stuk meer groenten naar binnen!

Alles wat je nodig hebt is een beetje extra aandacht en liefde!

Wie ben ik?

Ik ben Claire van den Heuvel. Misschien heb je me online wel eens voorbij zien komen, een artikel van me gelezen in de Allerhande, Jamie Magazine, Delicious, Glamour, JAN, Viva of Ouders van Nu of heb je één van de Easy Peasy (kook)boeken in de kast staan. Misschien heb je nog helemaal nooit van me gehoord, dat kan natuurlijk ook en om die reden stel ik me heel graag nog even kort aan je voor!

Claire dus. Getrouwd met Koen en mama van Miles & Dean! Ik heb sinds 2008 een eigen onderneming op het gebied van gezonde voeding en richt me sinds een aantal jaar met het Easy Peasy Kids label specifiek op kind & gezin. Ik heb een achtergrond in voeding, communicatie en psychologie en help al heel wat jaren zowel online als offline mensen op weg naar een meer gezonde levensstijl voor henzelf én hun gezin.

Ik vind het het allerleukste om me bezig te houden met het meer in balans krijgen van onze dagelijkse rituelen en routines. Voor jezelf én voor je kinderen. Zodat iedereen zich lekker voelt en écht kan zijn wie hij of zij is. Voeding, zowel letterlijk als figuurlijk, is daarbij voor mij de meest logische vorm van liefde en voor elkaar zorgen. Door het nét dat beetje meer aandacht te geven, zeg je eigenlijk op zo’n simpele manier: ik hou van jou. Dat hoop ik je in mijn verschillende programma’s ook te laten zien. Het gaat niet om de perfect gezonde trommel, avondmaaltijd of smoothie. Het gaat om de aandacht en liefde die je erin stopt. Oké en een beetje extra groenvoer kan natuurlijk nooit kwaad! Ik zou het heel erg leuk vinden om ook jou en jouw gezin daarbij te helpen. Liefs

claire_handschrift_naam

Ben je erbij?

De eerste editie startte op 21 oktober 2016 en was een groot succes. Ik heb daarom besloten het programma alsnog het hele jaar beschikbaar te stellen. Je kunt je dus inschrijven voor de Easy Peasy Family DINNER – 10 – DAAGSE wanneer je wilt en het programma volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Het programma geeft je toegang tot de Academy en geeft je 10 dagen lang inspiratie, recepten & video’s krijgt voor gezonde, makkelijke en lekkere avondmaaltijden. Oh, én vier-uurtjes! Je kunt je daarnaast aanmelden voor de bestaande facebookgroep. Ik zal daar af en toe aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen of het feedback geven op de opdrachten je je maakt en deelt (is niet verplicht!).

Is het ook iets voor mij? 

Of je nu een health warrior bent die al dagelijks in de keuken te vinden is of al blij bent dat er een paar sperziebonen naar binnen gaan, iedereen kan meedoen. Veel tijd of weinig tijd, bakken kookervaring of helemaal nul. Al een gezond eetpatroon op de rit of verre van. Thuis met de kinderen of een drukke baan buiten de deur. Kleintjes of al wat oudere kinderen. Het maakt niet uit. Jij bepaalt wat je uit deze 10 daagse haalt en ik beloof je dat er voor iedereen waardevolle inzichten voorbij komen!  

03

 

Recepten

Gezond, makkelijk, toegankelijk en hier en daar een tijd uitdagend. Kortom bedoeld om jouw standaard repertoire uit te breiden of net wat gezonder te maken!

03

 

Tips 

Inzichten, opdrachten en tips voor ‘lust ik niet’ eetgedrag. Zodat er ook bij jou weer ‘happy campers’ aan tafel zitten! 

03

 

Motivatie

We weten het allemaal bést. Maar DOEN he? Kortom: een stok achter de deur, extra drive, hulp & steun. Van mij én van alle andere ouders die ook mee doen.

Meld je hier aan voor de BASIC Dinner-10-Daagse voor € 7,50 ben je erbij!  

Meld je hier aan voor de BASIC Dinner-10-Daagse voor € 7,50

Als je gezond wilt eten, is het belangrijk om te weten WAT je kunt eten, maar ook vooral WAAROM en HOE. Dat is waar het Easy Peasy Label voor staat: gezond eten op een gemakkelijke manier leuk maken. Niet door je te vertellen wat je NIET mag of juist ‘moet’, maar te focussen op hoe het óók kan. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn, als je bereid bent om een beetje moeite te doen gaan makkelijk én leuk, lekker én gezond, heel goed samen.

De bomen & het bos.

Nergens zijn er zoveel visies, zoveel meningen en zoveel waarheden te vinden als over het onderwerp voeding. Gezonde voeding. Is brood nu wél of niet goed voor je? En hoe zit het met melk? Suiker kan geen kwaad, suiker is vergif. Vetten zijn slecht, vetten zijn goed. Uiteindelijk komt het er toch op neer logisch na te denken, je eigen weg te vinden en eruit te pikken wat voor jou en jouw gezin werkt. Ik ga je daarbij helpen. Met de bomen & het bos.

Na het schrijven van 3 succesvolle boeken, het geven van talloze Easy Peasy lezingen op kinderdagverblijven en scholen, het schrijven van artikelen voor diverse online & offline magazines, het helpen van bedrijven met hun gezonde concepten en het coachen van gezinnen, heb ik namelijk een aardig beeld van wat wel werkt en wat niet.

Tenslotte weten we allemaal heus wel dat meer groenten en minder suiker een goed idee is. En we kunnen ook best tussen al die honderden recepten online inspiratie vinden. Maar DOEN en het écht tot je routine maken is een ander verhaal. Daar gaan we mee aan de slag tijdens de Easy Peasy DINNER-10-DAAGSE.

EASY PEASY FAMILY;

DINNER-10-DAAGSE

Toegang tot de besloten members only Easy Peasy DINNER Academy

Je kunt de 10-daagse volgen in jouw eigen tempo, op het tijdstip wat voor jou werkt. Skip je een dag uit de 10-daagse om het later weer in te halen? No problem, wat voor jou en je gezin het beste werkt! Je hebt altijd toegang via je unieke password.

Voor het werkboek, opdrachten, recepten, tips, video’s & advies van mij!

In de Easy Peasy ACADEMY kun je iedere dag het thema wat we behandelen bekijken, de menusuggesties inclusief boodschappenlijst terugvinden, extra tips & opdrachten lezen en video’s zien.

Toegang tot de besloten DINNER Facebook groep.

De ervaring tijdens de Lunchbox Challenge was dat het programma zoveel meer waarde kreeg door het deelnemen aan de besloten facebookgroep. 

Voor het delen van ervaringen, tips & dedicated mom love.

Je vindt er een positieve groep gelijkgestemden die het allemaal leuk vinden om te horen hoe het gaat, wat er misschien niet lukt en of ze je ergens mee kunnen helpen. 

starten wanneer jij wilt! 

Meld je hier aan voor de BASIC Dinner-10-Daagse voor € 7,50 ben je erbij!  

Meld je hier aan voor de BASIC Dinner-10-Daagse voor € 7,50 ben je erbij!

Wat Easy Peasy Parents zeggen over eerdere programma’s…

“Bedankt voor de leuke week! Een hoop in kunnen passen, veel inspiratie rijker. Sommige dingen weer retour gekregen maar over het algemeen ook de bevestiging dat ik al een heel eind de easy peasy stijl volg. Vooral de variatie inspireert me heel erg. De boeken easy peasy family en easy peasy lunchbox staan op de verlanglijst! Iedereen bedankt voor de leuke input.”

Barbara Peters

“Claire bedankt! Zelfs voor mij als natuurvoedingsdeskundige was het een challenge om dagelijks de lunchboxes te vullen met voedzaam, gezond en vooral lekker eten. Vooral de gekookte groente was nieuw voor mij, boontjes werden goed ontvangen, broccoli niet. En ik heb Chiara niet blijer kunnen maken: elke dag een stukje homemade chocola naar school, wie wil dat nou niet?” 

Alessandra Cantiniere

De laaste dag van de challenge al weer ?. Jammer! Het was een geweldige week. Veel nieuwe inspiratie opgedaan. Erg leuk om met jullie te delen en ervaringen en tips uit te wisselen. De balletjes waren vandaag niet zo een succes. “Een beetje zuur, mam”. Volgende keer een andere variant bedenken. De lunch was een succes. Ze hebben genoten. Ze vonden het geweldig om zelf te mogen kiezen wat ze er allemaal op mochten doen”

Shardé Kok

“Wat was dit een leuke week! Ik heb echt elke dag genoten van de lunch en veel geleerd! De recepten waren makkelijk te maken en lekker. Trouwens, ik was de smoothie aan het drinken en dacht: dit smaakt bekend, wat is het? Oh ja! Piña colada! Maar dat is natuurlijk zonder spinazie en met een beetje rum  Heel erg bedankt Claire voor de super leuke challenge! Je hebt me geïnspireerd om meer variatie in onze dagelijkse menu te brengen. En dit is pas het begin! “

Solange Schermer – Santi Malnis

Ook hier easy peasy-en we gewoon door! Tijdens het koken aten jut & jul beide een halve rode én een halve oranje paprika. Het eten bestond uit volkoren wraps met bonen-groente(prut)saus, quacemole & rauwkost. Jut wilde geen groente dus hees haar wrap vol met sla/tomaat en kiemen en vond zichzelf wel slim omdat ze nu lekker ‘geen groente’ at! Vanmiddag broodjes gezond en vanmorgen ontbeten met bananenpannenkoekjes met ahornsiroop en aardbeien! Lekker, simpel & gezond!

Catharina Elenbaas-Blom

“Beste Claire, ik wil je graag hartelijk bedanken voor deze fantastische challenge-week! hoewel ik zelf al veel doe en weet, heb ik deze challenge met beide hande gretig aangegrepen. Want wat was en is het heerlijk om er met gelijkgezinden sámen voor te gaan, elkaar te bemoedigen, te helpen en te stimuleren. Dat voelde echt heel fijn. En ik heb er weer zoveel van geleerd. bijv van je weekplanning (hoe dat goed te doen) en ook van jouw recepten… zo leuk om aan mijn eigen repertoire toe te voegen. Helaas is de week alweer bijna voorbij en ik zal het missen!!!”

Annemieke V.

Wat krijg je en wat kost het?

Volg het programma in je eigen tijd & tempo

BASIC

Dinner-10-Daagse

€ 7,50

PER USER

  • Toegang Easy Peasy Academy onderdeel: DINNER-10-DAAGSE
  • 10 uitgewerkte dagen met daarin: iedere dag een ander thema, inzichten, recept(en), tips & opdrachten
  • toegang besloten Facebook groep
  • 10-daagse werkboek RECEPTEN

 

Wat je nog even moet weten!

Het standaard programma kost €7,50 wat krijg ik daar dan allemaal voor?

De waarde van het programma is € 97,- En hoewel veel ouders het onderwerp heel belangrijk vinden en wel wat hulp kunnen gebruiken, vinden ze het ook teveel geld. Wij vinden het vanuit Easy Peasy vooral belangrijk om zoveel mogelijk ouders/gezinnen (en vooral kinderen) te kunnen helpen met een meer gezond eetpatroon. En dus hebben we de prijs echt SUPER INNIEMINNIE gemaakt. Je betaalt voor het BASIC 10-daagse programma nú slecht € 7,50 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Toegang tot de speciale Easy Peasy Academy waarin je – naast een uitgebreid werkboek met basisinformatie & recepten – iedere dag extra tips, opdrachten en soms een video kunt vinden.
  • Je ontvangt iedere dag een mail ter reminder.
  • Toegang tot de besloten facebookgroep waarin je alle interactie uit de 1e editie kunt teruglezen en alsnog je vragen kunt stellen. Ik zal daar regelmatig inloggen om in te gaan op jullie nieuwe posts.
Hoe ziet de 10-daagse er globaal uit? Kost het me veel tijd?

Uit de eerdere LUNCHBOX Challenge bleek dat jullie vooral veel behoefte hebben aan inspiratie maar wel graag flexibel. We moeten al zoveel, zijn allemaal druk en hebben vaak een verschillende planning en weekinvulling (sport, werk, buiten de deur eten, etc.). Om dan iedere dag een specifiek weekmenu te volgen waarbij je de nodige voorbereidingen moet treffen, is niet handig. De 10 daagse houden we daarom lekker simpel maar wel heel waardevol! De tips en recepten zijn bedoeld om het je gemakkelijker te maken. Je ontvangt een overzichtelijke PDF met recepten waaruit je kunt kiezen, krijgt dagelijks toegang voor de betreffende dag in de Academy en kunt daarmee dus op je eigen tijd en in je eigen tempo meedoen. In de besloten Facebook groep kun je zo fanatiek als je zelf wilt meedoen. Het hoeft niet, maar het wel erg leuk!

Ik heb geen Facebook wat nu?

De Facebook groep is bedoeld om samen een plek te hebben voor extra tips, video-tjes van mij, vragen en inspiratie. Tijdens de LUNCHBOX challenge bleek dat dit echt ongelofelijk leuk was! Iedereen hielp elkaar en het was echt een super positieve en handige manier om nog meer waarde uit het programma te halen! Heb je geen Facebook dan is dat geen groot probleem, je vindt alle inhoud in de Academy!

Waarom moet ik voor deze 10-daagse betalen?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk gezinnen te helpen met hun dagelijkse routine. Dit lukt al fantastisch met de Easy Peasy boeken, de lezingen & workshops die ik geef en alle andere initiatieven waar ik aan mee werk o.a. voor het Zilveren Kruis. Toch, met deze programma’s kan ik nog meer mensen bereiken en daarmee nog meer ouders inspireren zichzelf én hun kinderen zo goed en positief mogelijk te voeden! Het maken van een zinvol programma met daarin onderdelen die écht aansluiten bij jullie behoeften en bijdragen aan een energieke en fitte generatie, kost tijd, energie en aandacht. Je kunt het vergelijken met een consult bij een coach of een diëtiste. Of een workshop die je graag wilt volgen. Daar betaal je doorgaans ook minimaal €50,- voor. En nu krijg je voor datzelfde bedrag een 10-daagse ;-)!

Oh en voordat ik het vergeet…

Ken je onze boeken al?

De Easy Peasy boeken schrijf ik samen met Vera van Haren. Inmiddels staan onze boeken in zo’n 30.000 keukens en daar zijn we natuurlijk super trots op. Ken jij ze al? Deel 01 is bedoeld voor de allerkleinsten en de aller eerste hapjes. In deel 02, het Family boek, breiden we uit naar de basisschool leeftijd en ons laatste boek is een themaboek voor een goed & voedzaam gevulde lunchtrommel.  

Voor nog meer Easy Peasy inspiratie kun je me – als je het leuk vindt – volgen op de volgende manieren: