Papa’s & Mama’s; hou je vast! December staat weer voor de deur. 

Pepernoten, marsepein, taai taai,
warme choco, kerstkransjes & diners… 

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken hoe je deze november/december snoep maand doorkomt? Met je gezin.
Hoe je een balans vindt tussen; teugels laten vieren maar ook grenzen stellen. Lekkere (bak)recepten met een nét iets gezondere twist. Tips voor een gezellig, ontspannen kerstdiner mét de kinderen.
Dan is deze Easy Peasy Happy Holidays mini e-course wat voor jou! 

Voor €4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy Academy met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Voor € 4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy ACADEMY met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Wat gaan we doen? 

Meld je aan en je ontvangt een persoonlijke inlogcode voor de Easy Peasy HAPPY HOLIDAYS mini e-course waarin ik dé 3 suiker-snoep feestdagen en hoe je deze overleeft met je kids, ga behandelen: Sint Maarten (ook toepasbaar voor Halloween, next year..), Sinterklaas & Kerst.

Is het ook iets voor mij en mijn gezin? 

Heb je al eerder meegedaan aan een programma van mij, dan weet je dat ik fan ben van het goed-beter-best & stap-voor-stap principe.  En dat we ook altijd uitgebreid stil staan bij eetgedrag en échte aandacht voor je kind(eren). Voor deze Happy Holidays editie houdt dit in dat er voor alle mama’s & papa’s vast en zeker waardevolle informatie voorbij komt. Of je nu een 100%-sugar-free-bee bent of denkt: ‘nou…een snoepje…zeker met sinterklaas & kerst…dat moet toch gewoon kunnen’. Jij bepaalt wat je doet me de tips, inzichten, opdrachten én recepten die ik in de e-couse met je ga delen. Wel is het handig als je als uitgangspunt samen met mij denkt: hoe ga ik deze decembermaand enigszins voedzaam en binnen de perken houden zonder dat ik in januari weer helemaal opnieuw kan beginnen met alle gezonde gewoonten! 

03

Recepten

Makkelijk, easy peasy en nét een tikkeltje gezonder (dat wil zeggen met minder onnodige toevoegingen, lading zout, etc). Kortom bedoeld om je een alternatief te geven tussen al het suikergoed geweld! 

03

Inzichten & tips 

Inzichten, opdrachten en tips voor net wat meer balans tijdens deze feestmaand. Zodat het voor iedereen een ‘happy holiday season’ wordt en de kids ook nog meekrijgen wat we nu eigenlijk vieren met elkaar (behalve snoepen/eten)! 

03

Motivatie

We weten het allemaal bést. Maar DOEN he? Kortom: een stok achter de deur, extra drive, hulp & steun. Van mij én van alle andere ouders die ook mee doen.

De allereerste keer pepernoten bakken kan ik me nog zoooo goed herinneren. Dat deeg was namelijk ook voordat het de oven in ging veel te lekker natuurlijk. En dan die handenvol strooigoed die naar binnen gegooid werden op 5 december: té spannend. De lange tafels, helemaal mooi gedekt waaraan ik samen met mijn 18 Brabantse nichtjes en neefjes kerst vierde of de warme worstenbroodjes met chocomel nadat je verkleumd thuis kwam uit de nachtmis. Allemaal hebben we zo onze herinneringen. En dat is toch eigenlijk ook waar het om draait tijdens onze ‘rituelen’ en feestdagen: de herinneringen en de verbinding die je samen maakt. Deze Easy Peasy Happy Holidays draait dus niet om ‘niet mogen snoepen’, het hoort er wat mij betreft gewoon bij. Maar eerlijk is eerlijk, de balans is behoorlijk zoek. Het draait allang niet meer alleen om het samen zijn en de mooie herinneringen. Vanaf 11 november worden de kids helemaal dolgedraaid met overal waar ze kijken én zijn (de zwemles, judo, het werk van papa, het werk van mama, bij de bakker, bij de slager, op school. Serieus: OVERAL!) snoepgoed en cadeau’s. En heel veel mama’s en papa’s geven aan: dit is gewoon teveel! Maar HOE zorg ik voor een betere balans? En hoe voorkom ik dat alle zorgvuldig opgebouwde gezonde gewoontes compleet verdwijnen?

Ik ga je helpen die december maand een beetje schadevrij door te komen.
Voor jezelf én je kind(eren)! 

Voor €4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy Academy met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Voor € 4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy Academy met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Alles wat je nodig hebt is een beetje extra aandacht en liefde!

Wie ben ik?

Ik ben Claire van den Heuvel. Misschien heb je me online wel eens voorbij zien komen, een artikel van me gelezen in de Allerhande, Jamie Magazine, Delicious, Glamour, JAN, Viva of Ouders van Nu of heb je één van de Easy Peasy (kook)boeken in de kast staan. Misschien heb je nog helemaal nooit van me gehoord, dat kan natuurlijk ook en om die reden stel ik me heel graag nog even kort aan je voor!

Claire dus. Getrouwd met Koen en mama van Miles & Dean! Ik heb sinds 2008 een eigen onderneming op het gebied van gezonde voeding en richt me sinds een aantal jaar met het Easy Peasy Kids label specifiek op kind & gezin. Ik heb een achtergrond in voeding, communicatie en psychologie en help al heel wat jaren zowel online als offline mensen op weg naar een meer gezonde levensstijl voor henzelf én hun gezin.

Ik vind het het allerleukste om me bezig te houden met het meer in balans krijgen van onze dagelijkse rituelen en routines. Voor jezelf én voor je kinderen. Zodat iedereen zich lekker voelt en écht kan zijn wie hij of zij is. Voeding, zowel letterlijk als figuurlijk, is daarbij voor mij de meest logische vorm van liefde en voor elkaar zorgen. Door het nét dat beetje meer aandacht te geven, zeg je eigenlijk op zo’n simpele manier: ik hou van jou. Dat hoop ik je in mijn verschillende programma’s ook te laten zien. Het gaat niet om de perfect gezonde trommel, avondmaaltijd of smoothie. Het gaat om de aandacht en liefde die je erin stopt. Oké en een beetje extra groenvoer kan natuurlijk nooit kwaad! Ik zou het heel erg leuk vinden om ook jou en jouw gezin daarbij te helpen. Liefs

claire_handschrift_naam

Voor € 4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy Academy met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Voor € 4,97 krijg je toegang tot de Easy Peasy ACADEMY met super handige tips, inzichten & recepten voor Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst!

Als je gezond wilt eten, is het belangrijk om te weten WAT je kunt eten, maar ook vooral WAAROM en HOE. Dat is waar het Easy Peasy Label voor staat: gezond eten op een gemakkelijke manier leuk maken. Niet door je te vertellen wat je NIET mag of juist ‘moet’, maar te focussen op hoe het óók kan. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn, als je bereid bent om een beetje moeite te doen gaan makkelijk én leuk, lekker én gezond, heel goed samen.

De bomen & het bos.

Nergens zijn er zoveel visies, zoveel meningen en zoveel waarheden te vinden als over het onderwerp voeding. Gezonde voeding. Is brood nu wél of niet goed voor je? En hoe zit het met melk? Suiker kan geen kwaad, suiker is vergif. Vetten zijn slecht, vetten zijn goed. Uiteindelijk komt het er toch op neer logisch na te denken, je eigen weg te vinden en eruit te pikken wat voor jou en jouw gezin werkt. Ik ga je daarbij helpen. Met de bomen & het bos.

Na het schrijven van 3 succesvolle boeken, het geven van talloze Easy Peasy lezingen op kinderdagverblijven en scholen, het schrijven van artikelen voor diverse online & offline magazines, het helpen van bedrijven met hun gezonde concepten en het coachen van gezinnen, heb ik namelijk een aardig beeld van wat wel werkt en wat niet.

Tenslotte weten we allemaal heus wel dat meer groenten en minder suiker een goed idee is. En we kunnen ook best tussen al die honderden recepten online inspiratie vinden. Maar DOEN en het écht tot je routine maken is een ander verhaal. Daar gaan we mee aan de slag tijdens de verschillende programma’s binnen de Easy Peasy ACADEMY.

02Al meer dan 50.000 ouders gingen je voor en lieten zich inspireren door de Easy Peasy boeken, workshops en programma’s!

Wat krijg je en wat kost het?

HAPPY HOLIDAYS 

e-course | mini – programma

€ 4,97

Persoonlijke inlogcode tot de Easy Peasy Academy

  • Toegang onderdeel: happy holidays
  • Inzichten, praktische tips en recepten rondom de thema’s: Sint Maarten, Sinterklaas & Kerst
  • 3 x reminder e-mail per thema.
  • (bak)recepten bundel sint & kidsproof kerstdiner

Wat je nog even moet weten!

Het programma kost € 4,97 wat krijg ik daar dan allemaal voor?

Easy Peasy Happy Holidays is één van de programma’s binnen de Easy Peasy ACADEMY. Het is een mini-thema-programma met een toegankelijke prijs van €4,97 incl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Toegang binnen de Easy Peasy Academy voor het HAPPY HOLIDAYS onderdeel waarin je de 3 uitgewerkte Sint Maarten / Sinterklaas & Kerst thema’s kunt vinden met inzichten, praktische tips, een video van mij en recepten.
  • De pagina Sint Maarten is open vanaf begin november, Sinterklaas opent halverwege november en de Kerst pagina kun je bekijken vanaf begin december. Je ontvangt uiteraard ook een reminder e-mail.
Hoe zien de thema's er in de Academy globaal uit? Wat kan ik verwachten?

Uit de eerdere LUNCHBOX Challenge én de Easy Peasy DINNER-10-DAAGSE bleek dat jullie vooral veel behoefte hebben aan inspiratie maar wel graag flexibel. We moeten al zoveel, zijn allemaal druk en hebben vaak een verschillende planning en weekinvulling (sport, werk, buiten de deur eten, etc.). Om dan tijdens de drukke december maand ook nog een specifiek menu met recepten te volgen waarbij je de nodige voorbereidingen moet treffen, is niet handig. Daarnaast vinden heel veel ouders: sinterklaas, kerst, dan heb ik geen zin om me ook nog druk te maken over wat er allemaal niet ‘mag’. Het hoort er gewoon bij en ze gaan niet dood van wat extra pepernoten. Het Happy Holidays programma houden we daarom lekker simpel maar wel heel waardevol! Per thema heb ik verschillende inzichten, praktische tips én recepten uitgewerkt. Die kun je via je persoonlijke inlogcode bekijken en downloaden. We starten met Sint Maarten, vanaf half november volgen de Sinterklaas tips en per begin december is ook Kerst te bekijken. In die periode kun je dus alles op je eigen tijd en in je eigen tempo bekijken.

Waarom moet ik voor de Easy Peasy Academy programma's betalen?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk gezinnen te helpen met hun dagelijkse routine. Dit lukt al fantastisch met de Easy Peasy boeken, de lezingen & workshops die we in het verleden gegeven hebben en alle andere initiatieven waar ik aan mee werk o.a. voor Hello Fresh, Mom in Balance, het Zilveren Kruis. Toch, met deze online programma’s kan ik nog meer mensen bereiken en daarmee nog meer ouders inspireren zichzelf én hun kinderen zo goed en positief mogelijk te voeden! Het maken van een zinvol programma met daarin onderdelen die écht aansluiten bij jullie behoeften en bijdragen aan een energieke en fitte generatie, kost tijd, energie en aandacht. Je kunt het vergelijken met een consult bij een coach of een diëtiste. Of een workshop die je graag wilt volgen. Daar betaal je doorgaans ook minimaal €50,- voor. Met andere woorden, wát een cadeautje om dit alles te krijgen voor nog geen €5,-.

Wil je een voorproefje van hoe ik werk en wat voor informatie je krijgt? Dan kun je je gratis aanmelden voor de Easy Peasy LUNCHBOX. Graag deel ik deze informatie met je zodat je kennis kunt maken met wie ik ben en hoe ik werk. Bevalt het goed, leuk als je je daarna aanmeldt voor een ander programma uit de Academy! Je bent in ieder geval van harte welkom.

Wat Easy Peasy Parents zeggen over eerdere programma’s…

“Bedankt voor de leuke week! Een hoop in kunnen passen, veel inspiratie rijker. Sommige dingen weer retour gekregen maar over het algemeen ook de bevestiging dat ik al een heel eind de easy peasy stijl volg. Vooral de variatie inspireert me heel erg. De boeken easy peasy family en easy peasy lunchbox staan op de verlanglijst! Iedereen bedankt voor de leuke input.”

Barbara Peters

“Claire bedankt! Zelfs voor mij als natuurvoedingsdeskundige was het een challenge om dagelijks de lunchboxes te vullen met voedzaam, gezond en vooral lekker eten. Vooral de gekookte groente was nieuw voor mij, boontjes werden goed ontvangen, broccoli niet. En ik heb Chiara niet blijer kunnen maken: elke dag een stukje homemade chocola naar school, wie wil dat nou niet?” 

Alessandra Cantiniere

“Bedankt allemaal voor jullie openheid en warmte – zoveel support en ideeën! Claire, je hebt niet alleen voor veel inspiratie gezorgd, maar ook laten zien hoe je je kids met veel liefde, ontspanning en plezier opvoed. Dat voelde voor mij als thuiskomen; het is in scherp contrast met wat ik veel om me heen zie en het was gewoon heerlijk om te merken dat er nog veel meer mooie ouders zijn die hun kids hetzelfde willen meegeven als ik. Dit heeft me ook rust gebracht en tevredenheid – over mijn eigen opvoedstijl, de relatie die ik met mijn dochter heb, de keuzes die we maken. Dank jullie wel en keep up the loving!”

Jenn van Twillert

Wat heb ik ontzettend veel geleerd! Dankje wel lieve Claire voor al je info. En wat fijn dat je tot inzicht kwam dat er nog meer bij moest dan alleen recepten en weekmenu’s. Alle andere info is zo waardevol…zorgen voor jezelf…kijken naar je kind…echte aandacht geven. En dankje wel lieve mensen hier in de groep. Wat is het hier fijn…wat is de sfeer goed! Ik zal het gaan missen…
Voor hier, nu op dit moment, na deze 10-daagse laat ik ONZEKERHEID achter…onzekerheid over wat je je kind voorschoteld, altijd maar voor safe gaan. Ik heb me ontzettend laten verassen de afgelopen 10 dagen door het gewoon te doen…kikkererwten bij de avondmaaltijd, toch eens die groene smoothie maken…etc… Beter voor mezelf zorgen, zodat ik er ook weer beter kan zijn voor mijn gezin! 
Lieve allemaal, dank jullie wel!!!”

Annemieke V.

De laaste dag van de challenge al weer ?. Jammer! Het was een geweldige week. Veel nieuwe inspiratie opgedaan. Erg leuk om met jullie te delen en ervaringen en tips uit te wisselen. De balletjes waren vandaag niet zo een succes. “Een beetje zuur, mam”. Volgende keer een andere variant bedenken. De lunch was een succes. Ze hebben genoten. Ze vonden het geweldig om zelf te mogen kiezen wat ze er allemaal op mochten doen”

Shardé Kok

“Wat was dit een leuke week! Ik heb echt elke dag genoten van de lunch en veel geleerd! De recepten waren makkelijk te maken en lekker. Trouwens, ik was de smoothie aan het drinken en dacht: dit smaakt bekend, wat is het? Oh ja! Piña colada! Maar dat is natuurlijk zonder spinazie en met een beetje rum  Heel erg bedankt Claire voor de super leuke challenge! Je hebt me geïnspireerd om meer variatie in onze dagelijkse menu te brengen. En dit is pas het begin! “

Solange Schermer – Santi Malnis

Ook hier easy peasy-en we gewoon door! Tijdens het koken aten jut & jul beide een halve rode én een halve oranje paprika. Het eten bestond uit volkoren wraps met bonen-groente(prut)saus, quacemole & rauwkost. Jut wilde geen groente dus hees haar wrap vol met sla/tomaat en kiemen en vond zichzelf wel slim omdat ze nu lekker ‘geen groente’ at! Vanmiddag broodjes gezond en vanmorgen ontbeten met bananenpannenkoekjes met ahornsiroop en aardbeien! Lekker, simpel & gezond!

Catharina Elenbaas-Blom

“Beste Claire, ik wil je graag hartelijk bedanken voor deze fantastische challenge-week! hoewel ik zelf al veel doe en weet, heb ik deze challenge met beide hande gretig aangegrepen. Want wat was en is het heerlijk om er met gelijkgezinden sámen voor te gaan, elkaar te bemoedigen, te helpen en te stimuleren. Dat voelde echt heel fijn. En ik heb er weer zoveel van geleerd. bijv van je weekplanning (hoe dat goed te doen) en ook van jouw recepten… zo leuk om aan mijn eigen repertoire toe te voegen. Helaas is de week alweer bijna voorbij en ik zal het missen!!!”

Annemieke V.

“Bij deze wil ik je enorm bedanken Claire voor al je inzichten en je complete overgave aan deze gezond eten missie! En ik wil ook alle moeders een dikke thumbs up geven! Super leuk hoe enthousiast iedereen was bezig was, in het kader van meer aanwezig zijn is het misschien wel goed dat er een einde komt want zat stiekem toch veel op FB tijdens het voeden :-). Wat ik ervan heb opgestoken zijn echt de richtlijnen, heel helder. Misschien had ik ook een soort bevestiging nodig dat ik het nog niet eens zo slecht deed “

Stéphanie Kalkoene

“Bedankt allemaal voor de inspiratie en de warmte. En dan te bedenken dat ik bijna niet wilde meedoen omdat het me lastig leek om het in mijn weekprogramma in te passen. Door er relaxed mee om te gaan (ik hoef niet persé de gerechten te maken, maar heb me voornamelijk gericht op de boodschap erachter) heb ik er een heel voldaan gevoel bij. Heel veel dank Claire! Voor dit initiatief, je openheid en je fantastische persoonlijke aanpak. Het werkt!

Ruth van der Pool.

Oh en voordat ik het vergeet…

Ken je onze boeken al?

De Easy Peasy boeken schrijf ik samen met Vera van Haren. Inmiddels staan onze boeken in zo’n 30.000 keukens en daar zijn we natuurlijk super trots op. Ken jij ze al? Deel 01 is bedoeld voor de allerkleinsten en de aller eerste hapjes. In deel 02, het Family boek, breiden we uit naar de basisschool leeftijd en ons laatste boek is een themaboek voor een goed & voedzaam gevulde lunchtrommel.  

Voor nog meer Easy Peasy inspiratie kun je me volgen op de volgende manieren: