Lieve mama’s opgelet: ben jij al lid van de Easy Peasy Academy? Dé online omgeving voor alle dedicated mom’s out there, met super fijne programma’s & trainingen allemaal gericht op een gezonde basis voor jezelf én je gezin!

algemene-header-academy

Al heel wat jaren was het een grote wens van mij om 1 online plek te creëren waar Easy Peasy mom’s hun hart kunnen ophalen en programma’s kunnen volgen die allemaal draaien om de vraag: ‘hoe voed jij jezelf en je gezin?’. Met praktische tips en recepten voor de letterlijke voeding en met inzichten en advies in figuurlijke zin: echte aandacht voor jezelf en je kinderen. 

Een MAMA missie waarvan ik al zolang voel: dit is wat ik te doen heb! De wereld heeft namelijk een heleboel mama’s zoals jij nodig. Dedicated moms die het belang en het nut inzien van de juiste voeding voor hun kinderen, zowel letterlijk maar zéker en misschien wel vooral: figuurlijk. Zodat er een nieuwe generatie fitte, energieke kinderen opgroeit die mag zijn wie ze zijn om zo op hun beurt weer hun rol te spelen in maar ook voor een mooiere en meer liefdevolle wereld. En geloof mij maar, ieder klein aandeel van jullie heeft daarop een hele grote invloed. Echt waar! never underestimate a mom’s influence...Het lijkt mij daarom fantastisch als we daar met elkaar wat meer tijd voor gaan maken én nemen. Al is het maar een beetje! 

Binnen de Academy en in de verschillende programma’s gaan we met zoveel meer aan de slag dan alleen met praktische voedingstips en het maken van gezonde, snelle maaltijden, lunchboxen of sinterklaas snacks. We gaan OOK aan de slag met het écht kijken naar je kind, het verbinden met elkaar en het aanleren van een nieuwe routine. Een routine die veel meer te maken heeft met WILLEN dan met MOETEN. We gaan binnen alle programma’s kijken naar wat je kunt doen, koken en eten maar we gaan nog meer kijken naar waarom en hoe. 

Zoals ik al op verschillende manieren had aangekondigd in de aanloop van dit programma gaan we met zoveel meer aan de slag dan alleen praktische voedingstips en het maken van gezonde, snelle (avond)maaltijden. We gaan namelijk OOK aan de slag met het écht kijken naar je kind, het verbinden met elkaar en het aanleren van een nieuwe routine. Een routine die veel meer te maken heeft met WILLEN dan met MOETEN. We gaan kijken naar wat je kunt doen, koken en eten maar we gaan nog meer kijken naar waarom en hoe.

De plek waar ik dit alles met jullie kan gaan delen, is er nu dan eindelijk gekomen in de vorm van de Easy Peasy Academy! Voel jij je aangesproken door mijn boodschap? Zowel hier als op Facebook? Ik zou zeggen neem er dan zéker een kijkje om te zien welke programma’s ik allemaal voor je in petto heb.

Er zijn GRATIS programma’s te volgen (bijvoorbeeld: Easy Peasy Lunchbox ). Je kunt al voor €12,50 mee doen aan Easy Peasy HAPPY HOLIDAYS waarbij ik je ga helpen om die crrrrazzzyyy December Snoep Maand door te komen. Je kunt instappen bij de Easy Peasy DINNER-10-DAAGSE waar al een hele fijne groep mama’s je is voorgegaan en unaniem zo ongelofelijk blij waren met alle inspiratie & tips.

Je kunt een Easy Peasy MINIS membership afsluiten, speciaal voor zwangere en kersverse mama’s waarbij je voor een klein bedrag per maand lid kunt worden van de exclusieve MINI community waar we je inspiratie, recepten, tips geven én waar je terecht kunt met al je vragen voor je MINI-ME.

Ook zijn er speciale programma’s voor MAMA zelf. Er liggen tenslotte inmiddels 3 boeken in de winkel om die kinderen een goede basis mee te geven, online is de lunchbox gecoverd en zijn ook de avondmaaltijden én de feestmaanden langsgekomen: in 2017 is het TIJD VOOR MAMA ZELF!

Kortom, neem vooral een kijkje op de EASY PEASY ACADEMY of er iets voor je bij zit. Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden om je binnen de Academy terug te zien en jou en je gezin te helpen op weg naar een healthy & happy life.  

Liefs Claire