We herkennen het allemaal; iedere avond weer iets nieuws verzinnen om op tafel te toveren valt niet altijd mee. Laat staan als je die avondmaaltijd ook nog een beetje gezond wilt laten zijn. En uiteraard lekker. Ennn het liefst zo eenvoudig (en snel!! want we komen net binnen gerend na het werk) mogelijk te bereiden. Op 21 oktober start mijn nieuwe online programma: De Easy Peasy Family DINNER-10-DAAGSE. Bedoeld om je weer even een gezonde inspiratie boost te geven, je te helpen met leuke nieuwe recepten en tips rondom eetgedrag te geven.

Wat er aan vooraf ging: de Lunchbox CHALLENGE

De BACK 2 SCHOOL Easy Peasy LUNCHBOX CHALLENGE die ik begin september organiseerde was echt een HEEL GROOT succes. Maar liefst 1200 ouders schreven zich in en ruim 800 ouders deden super enthousiast mee in de facebookgroep. De tips en recepten uit mijn weekmenu werden gevolgd én er werden volop eigen invullingen en creaties gedeeld. Zoveel blije kindjes en trotse ouders, echt geweldig!

overview_challenge

Ik had het niet mooier kunnen bedenken en ik was ook écht een beetje overdonderd door alle positieve reacties tijdens het afsluitende webinar aan het einde van de week!

Ik zal er een paar reacties met jullie delen zodat je een idee krijgt:

“Bedankt voor de leuke week! Een hoop in kunnen passen, veel inspiratie rijker. Sommige dingen weer retour gekregen maar over het algemeen ook de bevestiging dat ik al een heel eind de easy peasy stijl volg. Vooral de variatie inspireert me heel erg. De boeken easy peasy family en easy peasy lunchbox staan op de verlanglijst! Het is jammer dat ik het afsluitende webinar moet missen, omdat ik wisseldiensten werk. Iedereen bedankt voor de leuke input en de winnaars alvast van harte gefeliciteerd! – Barbara Peters”

“Beste Claire, langs deze weg wil ik je graag (alvast) hartelijk bedanken voor deze fantastische challenge-week! hoewel ik zelf al veel doe en weet, heb ik deze challenge met beide hande gretig aangegrepen. Want wat was en is het heerlijk om met gelijkgezinden sámen ervoor te gaan, elkaar te bemoedigen, te helpen en te stimuleren. Samen voor dezelfde zaak, het voelde echt heel fijn. En ik heb er weer zoveel van geleerd… bijv van je weekplanning (hoe dat goed te doen) en ook van jouw recepten… zo leuk weer om aan mijn eigen repertoire toe te voegen. Helaas is de week alweer bijna voorbij en ik zal het missen!!!!! Wat mij betreft blijft deze groep nog even bestaan, zodat we elkaar nog een tijdje langer tot een hand en voet kunnen zijn. – Annemiek V.”

“Wat was deze een leuke week! Ik heb echt genoten elke dag van de lunch en veel geleerd! De recepten waren makkelijk te maken en lekker; ik denk dat ik nog veel te leren heb! Trouwens, ik was de smoothie aan het drinken en dacht: dit smaakt bekend, wat is het? Oh ja! Piña colada! Maar dat is natuurlijk zonder spinazie en met een beetje rum ? Heel erg bedankt Claire voor de super leuke challenge! Je hebt me geïnspireerd om meer variatie in onze dagelijkse menu te brengen. En dit is pas het begin! – Solange Schermer – Santi Malnis”

schermafbeelding-2016-10-04-om-20-17-18

Dat vraagt om een vervolg: de avondmaaltijden!

De Lunchbox challenge is zeker voor herhaling vatbaar, maarrrr éérst zijn nu – op veler verzoek – de avondmaaltijden aan de beurt. En, niet te vergeten, de 4-uurtjes. In de vorm van een 10 daagse gaan we van 21 oktober tot en met 30 oktober aan de slag met:

  • Nieuwe recepten voor makkelijke & snelle maar zeker gezonde avondmaaltijden. Die je ook eenvoudig op tafel zet als je uit je werk komt.
  • Met input en tips voor zowel de jonge kinderen als de wat oudere pre-pubers. Oh en manlief ;-).
  • En aandacht voor eetgedrag en ‘moeilijke’ eters.

De meesten van ons hebben namelijk maximaal zo’n 6 standaard recepten paraat die week in week uit op het menu staan. Een snelle pasta, pannenkoeken, rijst met kip…Tijdens deze 10 daagse gaan we dat lijstje uitbreiden met een aantal makkelijke, lekkere én voedzame recepten. En ga ik je helpen met tips over eetgedrag (LUST IK NIET MAM!) en fijne alternatieve producten!

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten en of het iets voor jou is (mocht je überhaupt twijfelen, want NATUURLIJK is het iets voor jou ;-))? Schrijf je dan in voor het Easy Peasy Dinner WEBINAR wat ik op zondag 9 oktober om 20.30 uur geef. 

In dit Webinar ga ik je:

  • Alvast 3 inzichten geven die een wereld van verschil gaan maken voor gezonde avondmaaltijden en het beter eten van groenten door je kind(eren)
  • geef ik je 10 tips hoe je ‘lust ik niet’ eetgedrag kunt keren.
  • En vertel ik je uiteraard meer over het nieuwe programma: Easy Peasy Family: DINNER-10-DAAGSE. Wat houdt het in? wat kun je verwachten? en wat kost het!

Kortom: don’t miss it. Je kunt je HIER aanmelden.

fb_ad_dinner-webinarLiefs Claire