EP_videoFBadd

Easy Peasy Deel 2

Werken aan een vervolg op Easy Peasy, nu al. Dat lijkt misschien wat snel (en zo voelt het soms ook een beetje) maar….een goed boek kost tijd en medio 2015 moet ‘ie klaar zijn! Werk aan de winkel dus. We ontvingen heel veel reacties, posts, tweets & e-mails met de vraag om een Easy Peasy voor grotere kinderen, een Easy Peasy voor volwassenen, een Easy Peasy voor naar school, een Easy Peasy met nog meer recepten…Super leuk natuurlijk! Gelukkig vond onze uitgever dat ook en kunnen we aan de slag. In deel 02 gaan we samen met jullie de stap zetten van een gezonde basis voor het prille begin naar het behouden van die basis in de grote buitenwereld.

 

 

Doe mee en win een fotoshoot voor ons 2e boek!

En nou lijkt het ons dus zo leuk om juist die buitenwereld te betrekken bij ons nieuwe boek. Jullie dus. Onze Bluebelle / Easy Peasy fans & volgers. Dus…ben je de mama, papa, tante, oom, oma, opa of gewoon goede vriendin van één of meerdere kids in de leeftijd van 3 tot 12 jaar? En lijkt het je leuk om deze zomer (begin September) bij onze fotoshoot aanwezig te zijn? Stuur ons dan voor 28 mei a.s. een kort filmpje van een gezellig of mooi of lief of leuk of geestig eet-, kookmoment van jullie samen. Bijvoorbeeld zoals dit filmpje:

 

Wat moet je doen?

  • maak een kort filmpje: horizontaal gefilmd (dus niet zoals wij dat hebben gedaan..) & zonder muziek. Hoeft niet profi, mag gewoon met je telefoon als de beeldkwaliteit maar oke is.
  • stuur dit filmpje voor 31 mei a.s. via wetransfer naar filmpje@bluebelle.nl
  • vermeld ook even de naam / namen, leeftijd(en) van je kind(eren)

Wij kijken uit naar jullie filmpjes!!