De oplettende Easy Peasy lezer had het misschien al gezien. Martinhal beach resort & hotel heeft speciaal voor alle Easy Peasy fans een speciale na-zomer aanbieding voor een ultiem luxe vakantie waarbij je je helemaal géén zorgen hoeft te maken over lekkere & gezonde gerechten voor jezelf én voor je kleintje(s)! Lees snel verder of check de details direct via: www.martinhal.com/easypeasy

martinhal_EPactie
In de categorie luxe problemen is het als ouders van jonge kinderen (categorie baby, peuter, kleuter) best een uitdaging: op vakantie. Zeker als je nét je eerste kindje hebt gekregen en alles nog nieuw is. Het aanbod voor een fijne bestemming is overweldigend maar zo ook alles wat bij reizen met de allerkleinsten komt kijken. Claire ziet haar man nog met grote ogen kijken naar de hoeveelheid bagage én gezonde eetbare producten die allemaal mee moesten zo voor het eerst op reis en Vera heeft net nog haar hele inboedel versleept voor 1,5 week zon, zee & strand.

Help, vakantie is geen vakantie meer.

Wat waren we verwend. Vakantie was voor het kinder-tijdperk zo eenvoudig. Je maakte een keuze voor een invulling: lui, actief, strand of stad. Dichtbij of verder van huis. Je prikte een week. Of twee. Gooide wat spullen in een koffer en off you went. Je had lange lome dagen of alle tijd om nog een culturele hotspot mee te pakken voor het eten.

En natuurlijk realiseren we ons heel goed dat we nu, met kinderen, nog steeds tot de bevoorrechte wereldpopulatie behoren om het überhaupt over ‘vakantie-stress’ te kunnen hebben, maar dat is een andere discussie. En tuurlijk, er zitten ook een heleboel leuke, te gekke, fijne kanten aan op vakantie met de kids. Maar eerlijk is eerlijk, vakantie als (jonge) ouders heeft bar weinig weg van de vakanties zoals we dat gewend waren.

Het begint al bij het inpakken. Wat er allemaal mee moet voor die kleine mensjes. Voor je het weet sta je hele kinderstoelen (want ja toch handig), pakken rijstemelk (want ja allergisch), speentjes, flesjes en speeltjes in te pakken. Maak je je druk over de bestemming: gaat dat wel goed in een tent? heeft dat hotel wel wifi voor de babyphone? En dat appartement; hadden ze niet kunnen aangeven dat het zoveel onhandige drempels en trappetjes heeft?

Uitslapen behoort sowieso tot het verleden. Voor het eerst begrijp je die enigszins vermoeid uitziende ouders die al om 08.00 uur bij het zwembad zitten, de families die 3 koelboxen vol het strand op zeulen en de uitdrukking: als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk om vervolgens in een treintje met de kinderdisco mee te doen (we hebben video bewijsmateriaal!).

MD_zandeten

Hoe gaat dat daar dan met eten?

Misschien herkent niet iedereen zich hierin maar ook het eten op locatie was een ding waar we ons toch wel enigszins druk over maakten. Zeker in de baby, dreumes fase. Je bent er nét een beetje handig in geworden, je hebt je routine en in ons geval ook een lichte (oké oké sterke) voorkeur voor vers & gezond. Hoe gaan we dat daar doen dan? Zelf iedere dag koken. Drie keer. Easy Peasy proof. Ja, oké, is een optie. Maar hey, je hebt toch ook vakantie…En hebben ze daar wel wat je gewend bent of wat je kindje lekker vindt?

 

 

 

Tijdens de Bluebelle Happy Healthy Summer maand gaan we je nog een heleboel inspiratie geven over:

  • wat kun je op vakantie voor gezonde & snelle maaltijden maken?
  • wat kies je wel of niet in een restaurant (ook voor je kind(eren))?
  • wat neem je mee op reis en wat zijn handige foodswaps in het buitenland?

Voor nu hebben we iets anders voor je!

Hoe mooi zou het zijn als aan alles is gedacht?

Een paar weken geleden werden we benaderd door Martinhal beach resort & hotel. Hoe we er tegenover stonden om te onderzoeken wat we samen konden doen. Zij hadden van Easy Peasy gehoord, richten zich op jonge gezinnen en hebben gezond & vers eten hoog in het vaandel staan. Dat dit bij ons aansluit hoeven we jullie waarschijnlijk niet uit te leggen. Of we het leuk vonden om eind juni 4 dagen het resort te komen bezoeken, mee te denken over hun voedingsaanbod en te kijken waar (Nederlandse) gezinnen behoefte aan hebben. In ruil daarvoor laten wij onze fans & volgers kennismaken met het resort. Nou. Laat ons even denken. Euh. JAAAAAAA NATUURLIJK!

MD_eten_EPvakantie

Het toeval wilde dat Claire er al eens ooit geweest was toen de tweeling net 1,5 jaar oud was. En met haar eigen ogen heeft gezien dat er bij Martinhal inderdaad werkelijk aan ALLES is gedacht. Je hebt als ouder niet het gevoel dat je in één groot kinderparadijs bent beland maar tegelijkertijd staat het gezinsleven absoluut centraal.

Op het gebied van gemak: kinderstoeltjes in de appartementen, traphekjes, babybedjes, stopcontact-beveiliging. Qua veiligheid: afgeschermde speeltuintjes, een toegankelijk zwembad met daaromheen een hele boel zitzakken ivm de dreumes – water situatie. En bovenal wat betreft het eten: gezonde producten & lekkere gerechten op de kaart, van verse babyhapjes tot kindermaaltijden waar je wél vrolijk van wordt.

 

 

Wij op persreis, jullie een leuke kortingsactie!

Wij zijn natuurlijk 2 LUCKY BASTARDS dat we nu nog een keer terug mogen om er ook vanuit ons werk naar te gaan kijken. Maar we hebben voor jullie ook iets leuks. De oplettende Easy Peasy lezer had het misschien al gezien, maar speciaal voor al onze fans & volgers heeft Martinhal een leuke najaarsactie (want je hoeft tenslotte nog niet tijdens het hoogseizoen op vakantie..) / korting.

 

Check voor meer details: www.martinhal.com/easypeasy en voer als kortingscode: easypeasy in.

 

Voordelen:

 

  • aan alles is gedacht van traphekjes tot oppas-service
  • gezonde & easy peasy proof gerechten (zélfs verse babyhapjes)
  • ideaal voor gezinnen met jonge kinderen
  • in het mooie Portugal waar de mensen super gastvrij zijn

 

Nadelen:

 

  • het kan er best stevig waaien op het strand (wilde zee)
  • het is niet goedkoop