Net voor maar zeker ook na de lancering van ons eerste boek werden we bedolven onder de positieve (met hier en daar een kritische noot) reviews, artikelen en blogs van enthousiaste media, mede-culi-bloggers, lezers en winkeltjes. Super tof natuurlijk! Het blijft toch spannend om je boek – waar je met zoveel liefde aan hebt gewerkt – eindelijk in de winkel te zien liggen, toegankelijk voor iedereen én ieders reactie.

Dat geldt nu voor ons tweede exemplaar Easy Peasy Family nét zo en misschien nog wel meer. Gaan we aan alle hooggespannen verwachtingen voldoen? Gaat iedereen net zo enthousiast reageren op dit vervolg? Is het ons gelukt om met de ‘kritiek’ op boek 1 iets te doen en daar een positieve draai aan te geven voor boek 2? We gaan het meemaken. De eerste previews beloven in ieder geval al veel goeds, met net als de vorige keer FAB mama & JAMIE magazine als de allereersten.

FAB_mama

FAB mama – okt ’15 editie. Fabulous mama is wat ons betreft één van de leukste mama bladen out there en dus zijn wij ook wel echt heel erg trots dat ze ook bij ons tweede boek super enthousiast reageerden over de inhoud, de recepturen en de foto’s. Maar liefst 4 mooie pagina’s hebben ze gewijd aan Easy Peasy Family. Echt heel tof: dank!

IMG_9009

JAMIE Magazine – okt ’15 editie. Bij Easy Peasy 01 waren ze de allereersten die ons lieten weten wat een té gek boek we hadden gemaakt en geschreven. En dat ze daar heel graag iets over wilden schrijven in hun magazine. Bij het zien van de voorpublicatie van boek 2: Easy Peasy Family waren ze niet minder enthousiast. En opnieuw wilden ze ons heel graag helpen met wat publiciteit. WOW. Dat was wat wij dachten. JAMIE zelf is een groot inspirator en voorbeeld voor ons als het gaat om zijn energieke strijd tegen ongezonde voeding voor kinderen. Op scholen én thuis. Super dankbaar en heel blij zijn we daarom ook met het interview in JAMIE Magazine en de maar liefst 6 mooi opgemaakte pagina’s met onze recepten.