Sommigen van jullie kinderen zijn alweer aan het nieuwe schooljaar begonnen en voor anderen is het nog héél even genieten van de laatste super zinderende zonnige dagen waarop de zomer ons nog even trakteert! En over trakteren gesproken: om te vieren dat wij over een paar dagen alweer ons 3e boek in de winkels hebben liggen, hebben we iets héél erg leuks bedacht.

Want HOE leuk zou het zijn om dit nieuwe schooljaar te starten met – voor de HELE KLAS (van je kind) – ons nieuwe boek én een coole broodtrommel? Gratis en voor niets! Heel leuk toch?!! Daarom deden we een eerste oproep op Facebook waar al heel veel papa’s en mama’s, juffen en meesters uit het hele land op hebben gereageerd! Volgende week gaan we daaruit 1 schoolklas kiezen en die brengen we op 7 september – de dag van de lancering – een bezoek mét traktatie!

Je kunt nog meedoen tot 31 augustus a.s. En dat doe je door onder onze post op Facebook een reactie achter te laten waarom juist jouw klas of de klas van je kind deze toffe prijs verdient.

Geef je snel op en wie weet cruisen Veer en ik woensdag 7 september rond 10 uur langs!