De leukste kinderfeestjes beleef je bij Adventure City!

Er zijn tal van mogelijkheden om een kinderpartijtje te vieren. Dat maakt de keuze voor je kind niet makkelijk, maar voor jezelf kan het ook een moeilijke keuze zijn. In dit blog lees je waarom je in het vervolg niet meer hoeft na te denken en met het volgende kinderfeestje van je kind zoon of dochter naar Adventure City Rotterdam wilt. 

Voor kinderen 

Waarom is het zo leuk voor je kind om naar Adventure City te gaan? Dit is het grootste klimpark van Nederland waar je kind de dag van zijn leven beleeft. Kinderen kunnen zich op verschillende manieren vermaken. Er zijn indoor adventures, zoals de Via ferrata, Speleo en de free fall quick jump van 10 meter. Bij de Via ferrata lijkt het net alsof je in de Alpen klimt. In de Speleo waan je je in donkere grotten en weet jij de weg maar eens terug te vinden. Als hoogtepunt spring je in een keer 10 meter naar beneden bij de free fall quick jump. 

Naast alle spannende attracties binnen zijn er ook een boel attracties buiten waar je kind los kan gaan. Buiten staat er een heel klimparcour op je te wachten, Roets je met de zip-line naar beneden en is er zelfs een vrije val van 20 meter hoogte. Ook het klimparcour is voor echte waaghalzen. Op 20 meter hoogte kom je op spectaculaire wijze van A naar B. Klimmend en klauterend, maar ook via touwen en plateaus. Nog cooler dan binnen kan je buiten van wel 20 meter hoogte springen. Het lijkt hierdoor net alsof je een bungeejump maakt. 

Voor ouders

Je kind heeft de dag van zijn leven, maar ook voor jou is het fantastisch. Limonade, frietjes en andere lekkernijen zijn inbegrepen. Het enige waar de kinderen aan moeten voldoen, is dat ze minimaal 1.30 meter lang zijn en minimaal 8 jaar oud zijn.
Veiligheid staat echt voorop. Zo gebruikt Adventure City een ExpoGlider Systeem, hierdoor is het kind altijd gezekerd. Dit zorgt ervoor dat je als ouder lekker kan uitrusten. 

Alle reden om het partijtje van je kind bij Adventure City Rotterdam te vieren. Dit is gemakkelijk te regelen via adventurecityrotterdam.nl. Er zijn verschillende mogelijkheden met de namen: Gorilla, chimpansee, slingeraap, brulaap, orang-oetan en baviaan. Hierdoor hoef je niet voor het duurste feestje te gaan, maar kun je het geheel naar eigen wens invullen. Wacht daarom niet te lang en ga met je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes naar Adventure City Rotterdam.