Een smakelijk zoethoudertje voor de aankomende maanden!

De “R” zit weer in de maand. Dat betekent niet alleen het gedaan is met de zomer, het betekent ook dat de feestdagen er weer aan zitten te komen. Alhoewel oktober en november vaak niet zulke spannende maanden zijn is de gros van de mensen zich toch al aan het verheugen op die decembermaand. De maand waarin we elkaar net wat vaker opzoek en dit veelbewogen jaar kunnen afsluiten. Om je werknemers tot die tijd een beetje gunstig gezind te houden hebben we hier een paar klassieke maar o zo verrukkelijke zoethoudertjes voor je op een rijtje gezet.

Pepernoten (of kruidnoten)

Heb jij ze al zien liggen in de winkel? Het lijkt wel of ze er ieder jaar vroeger mee beginnen maar de pepernoten zijn alweer verkrijgbaar hoor. Pepernoten, oftewel de kruidnoten, zijn een waar begrip tijdens pakjesavond. Ze zijn gewoon onlosmakelijk verbonden met het gehele sinterklaasfeest maar dat betekent tegen niet dat we tot dan moeten wachten om er van te mogen genieten. Haal dus een aantal zakken met kruidnoten voor je werknemers om ze zeker nog tot december zeer tevreden te houden.

Speculaas

Ook de speculaas doet het rondom sinterklaas altijd erg goed al kan deze lekkernij uiteraard het hele jaar door gegeten en gekocht worden. Toch is een speculaasje bij de koffie of thee bijvoorbeeld altijd wel ontzettend lekker. Binnenkort een belangrijke of lange vergadering op de planning staan? Zorg er dan in ieder geval voor dat de koffie al warm staat en het speculaas in overvloed bij deze vergadering aanwezig is.

Chocolade

Chocolade vast eigenlijk bij iedere feestdag. Van chocolade hartjes tijdens Valentijn tot kerstchocolade tot paaseitjes. Iedere feestdag heeft zo zijn eigen chocolade product. Je werknemers alvast een beetje in de feeststemming brengen? Zorg er dan in ieder geval dat er een aantal heerlijke chocolaatjes en bon bons voor op kantoor te vinden zijn. Wist je trouwens dat chocolade, naast dat het heel erg lekker is, ook nog zorgt voor een gelukkig gevoel? En laten we daar aankomende maanden nu net een beetje extra van kunnen gebruiken.

Kerststol

We hebben dit overheerlijke product nog niet gezien in de winkels maar.. we verwachten dat de kerststol zeer binnenkort wel zijn opwachting zal maken. Ook dit product wordt namelijk ieder jaar steeds eerder uit de kast getoverd en dat is niet meer niets. Dit heerlijke brood (of cake, het is maar net hoe je het bekijkt) geeft je al helemaal het kerstgevoel terwijl het voorlopig nog niet zover is.