Heerlijk genieten in de tuin, ook in de winter!

Door de corona crisis zitten we allemaal erg veel thuis. Waar de een er geen problemen mee heeft om thuis te zitten, zou de ander juist iets meer sfeer toe willen voegen aan het huis en aan de omgeving. Doordat we tegenwoordig weer veel thuiswerken, zijn we de gehele dag in dezelfde omgeving. In de woonkamer staat bijvoorbeeld je laptop waar je overdag werkt, terwijl nog geen vijf meter hiernaast de bank staat waar je in de avond zal relaxen. In dit blog zullen we nu juist gaan kijken hoe je de sfeer weer terug weet te vinden in huis, door bijvoorbeeld een Hottub te plaatsen in de tuin! We vertellen je er graag meer over.

Een Hottub kopen voor in de tuin

Tijdens de eerste golf van de corona crisis zijn vele mensen al op zoek gegaan naar vele alternatieven, omdat zij bijvoorbeeld moeilijker op vakantie konden gaan. Zo zijn er mensen aan de slag gegaan met het verbouwen in huis, hebben mensen een zwembad gebouwd, maar kijken wij nu juist naar een Hottub! Met een Hottub beschik je over een ronde, houten ton, die houtgestookt verwarmd zal worden en je hier heerlijk in kunt relaxen. Na een lange werkdag of in het weekend is het ideaal om een stap te zetten in de Hottub, om volledig tot rust te komen en te relaxen.

Je kunt een Hottub kopen in verschillende soorten en maten. De belangrijkste eisen zijn toch wel dat de Hottub beschikt over de robuuste houten planken en de houtgestookte kachel. Verder is er erg veel mogelijk en ligt de keuze geheel aan jou, om naar wens de Hottub te personaliseren. 

Een complete buietnervaring

Je kunt een Hottub kopen om op ieder moment van het jaar te kunnen relaxen in je eigen tuin om het wellness gevoel naar boven te brengen, maar kun je ook kiezen voor een complete buiten ervaring. Naast dat je gebruik kunt maken van je Hottub, zou je er ook voor kunnen kiezen om een OFYR te plaatsen in je tuin. Vergeet even de barbecue of de buitenkeuken, met een OFYR beschik je over een vuurschaal waarop je verschillende gerechten kunt bereiden!

De voordelen en het gebruik van een OFYR

Een OFYR is het nieuwe buitenkoken. De robuuste vuurschaal beschikt over een brede platte rand, waar verschillende gerechten op te breiden zijn. Afhankelijk van het stoken van het vuur bepaal je de juiste temperatuur, om vervolgens langzaam te kunnen gourmetten, groenten te grillen of om heerlijke biefstuk te bereiden. 

Een voordeel van de OFYR is dat deze gemakkelijk schoon te maken en te houden is. De etensresten kunnen met behulp van de spatel gemakkelijk in het vuur worden geschraapt. De rand dien je vervolgens af te nemen met een natte doek en in te vetten met speciale olie, waarna de OFYR alweer te gebruiken is voor een volgende keer en je snel weer in de Hottub kunt stappen!