Een nieuwe vloer kopen doe je bij de Laminaat Expert

Ben je aan het verbouwen, net verhuist of gewoon op zoek naar een kwalitatieve en mooie vloer? Dan ben je bij www.de-laminaatexpert.nl aan het goede adres. Met de expertise van Laminaat Expert heb jij binnen de kortste keren een fijne laminaten vloer in je huis liggen tegen een scherpe en eerlijke prijs. Laminaat Expert gaat transparant te werk, zonder verborgen kosten en met 1 duidelijke prijs. Het laminaat wordt gratis door een professionele parketteur gelegd binnen 3 weken na jouw aankoop. Mocht er iets niet goed zijn gegaan met het leggen dan wordt dat geregeld, pas bij 100% tevredenheid neemt de Laminaat Expert je betaling in ontvangst. Over ondervloeren of plinten hoef je je ook geen zorgen te maken, deze ontvang je all-inclusive erbij. 

Laminaat inclusief ondervloer en plinten

De Laminaat Expert biedt een alles in een service aan voor hun laminaat, dit is inclusief leffen. In plaats van losse prijzen voor de plinten, ondervloeren, het laminaat zelf en het leggen hiervan krijg je één duidelijke vaste prijs. 

Laminaat met vloerverwarming

Bij de Laminaat Expert zijn ze zich gaan specialiseren in vloerverwarming. Dit gaat namelijk erg goed samen met laminaat. Droom jij dus van een mooie laminaatvloer waar je ook nog je voeten aan kan warmen? Dan is de totaalservice wellicht een goed idee. De Laminaat Expert legt zowel de vloerverwarming als het laminaat aan. Erg efficiënt, want de vloer en de verwarming zijn volledig op elkaar afgestemd. Tevens hoef je niet met verschillende bedrijven te werken, maar kan je gewoon terecht bij een en dezelfde partij. Dat is wel zo makkelijk.

Afwerking

Een laminaatvloer werk je het mooiste af met plinten, dit kunnen hoge of lage plinten zijn. Heeft je huis helemaal geen plinten lang de wand? Kies dan voor hoge plinten en je bent gegarandeerd van een strakke afwerking. 

De Laminaat Expert denkt mee bij elke stap en begeleidt je zo naar de vloer die het beste bij jouw wensen past. Op het gelegde laminaat heb je tevens meerdere jaren garantie. Je kunt dus jarenlang van je vloer genieten. Kortom, ben jij op zoek naar een kwalitatieve en mooie vloer? Wil je weten waar je aan toe bent en koop je het liefst alles in bij 1 partij? Neem dan zeker even een kijkje bij de Laminaat Expert. Laat je adviseren, inspireren en geniet binnen de kortste keren van een prachtig nieuwe vloer. Gelegd door vakmensen, met een service die niet ophoudt na het plaatsen.