Voor je goedkope kerstcadeautjes gaat bestellen: vergeet Sinterklaas niet!

De Goedheiligman is immers weer in het land! Het is dus de hoogste tijd om mooie chocoladeletters te bestellen voor je medewerkers. Kies voor een spelletje met Sinterklaas logo en je bedrijfsnaam. Je geeft dan, al voor een paar euro, echt iets bijzonders. Ik bedoel, heb je ooit eerder een geduldspelletje van chocolade gezien? Of een puzzel? Dat is nog veel leuker geven dan een chocoladeletter! Je medewerkers én hun kinderen zullen deze cadeautjes erg waarderen. Heb je alle cadeautjes geregeld voor de Sinterklaasperiode? Dan wordt het nu écht tijd om je te gaan focussen op de Kerst. Kerstpakketten zijn een traditie in Nederland en veel mensen kijken daar al een tijd naar uit.

Ook goedkope kerstcadeautjes worden gewaardeerd

Je hoeft écht niet groots uit te pakken om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Goedkope kerstcadeautjes zijn zeker de moeite waard en zullen, zeker in deze moeilijke tijden, zeer gewaardeerd worden. Veel bedrijven zitten immers in zwaar weer en dan zijn uitgebreide kerstpakketten wellicht geen optie. Kies dan voor goedkope kerstcadeautjes en bevestig hier een persoonlijke boodschap aan voor iedere medewerker. Zo toon je je waardering en zullen je medewerkers zich gewaardeerd voelen. Om het hele kerstgebeuren over te slaan, dat zal niet overal in goede aarde vallen.

Een klein cadeautje kan een grote impact hebben

Goedkope kerstcadeautjes zijn er niet alleen voor je medewerkers. Je kunt ook je zakelijke contacten en je klanten goedkope kerstcadeautjes geven. Een mooi vensterzakje met speciale kerstbonbons of een mini kerstkous met daarin chocolade en nougat, het is allemaal leuk om te zien en nog lekker ook! Deze kleine cadeautjes zullen altijd welkom zijn bij zowel je medewerkers als je klanten. Je kunt aan ieder vensterzakje, tasje of iedere kerstkous een label laten hangen met het logo van je bedrijf. Dat ziet er alvast mooi uit!

Hoe ga je te werk met het uitzoeken van een kerstpakket?

Allereerst bepaal je je budget. Dat deel je door het aantal medewerkers en het bedrag dat daaruit komt is het bedrag dat je per pakket te besteden hebt. Dan kun je nog kiezen uit verschillende thema's wanneer je gaat voor een kant en klaar kerstpakket, maar je kunt natuurlijk ook zelf een kerstpakket samenstellen. Maak hiervoor een afspraak in de winkel. Tegenwoordig krijgt, over het algemeen, iedereen die werkzaam is in het bedrijf hetzelfde pakket. Het onderscheid tussen de dames en heren van de schoonmaak en de directie valt hierdoor weg. Iedereen wordt evenzeer gewaardeerd!