Met een Polaroid-foto geef je bezoekers een herinnering van het evenement

Evenementen zijn voor bezoekers erg belangrijk. Dankzij een evenement is het mogelijk om even niet te denken aan werk of de studie. Een evenement moet dan ook vooral leuk zijn voor de bezoekers. Een drankje moet gedronken kunnen worden en ook kan je hierdoor even goed socializen met vrienden. Een evenement moet voor de bezoeker dus vooral plezier bezitten. Aan de andere kant is het vanuit de organisatie mogelijk om een evenement op verschillende manieren op te zetten. Zo kan je een evenement organiseren om de bezoekers een leuke tijd te bezorgen, maar ook is het mogelijk om het evenement te gebruiken binnen de strategie van jouw merk. Op het gebied van marketing kan een evenement zo ook gebruikt worden. Daarvoor heb je een leuke optie waar je met jouw merk voor kan kiezen. 

 

Polaroidfoto’s 

Tijdens een evenement wil je de bezoekers een leuke tijd geven. Uiteraard staat dat hoog op het lijstje om de bezoekers tevreden te laten zijn met het evenement. Daarnaast is het echter nog leuker als je er ook na het evenement voor kan zorgen dat de bezoekers nog eens terugdenken aan het evenement. Dat kan je het beste doen door te zorgen voor een aandenken. Met het gebruik van een instant photo frame zorg je ervoor dat de bezoekers een foto krijgen als aandenken. Bovendien zijn de foto’s die met een Polaroid worden gemaakt weer helemaal in. Dit is dan ook een leuke manier om voor een aandenken te zorgen. De foto kunnen de bezoekers vervolgens thuis ergens ophangen en wanneer ze deze foto zien kunnen ze weer eens terugdenken aan het evenement. 

 

Evenement 

Toch werd ook al even kort aangegeven dat je een evenement ook kan inzetten binnen de marketing van jouw merk. Een Polaroid evenement is hier ook een geschikte optie voor. Met een polaroid evenement zorg je er namelijk voor dat veel bezoekers naar huis gaan met een foto van de Polaroid. Het idee is uiteraard dat deze foto bij mensen thuis op een leuke plek bewaard zal worden als aandenken. Met het frame van een foto van de Polaroid is altijd extra ruimte aanwezig. Het is dan ook mogelijk om deze ruimte rondom de foto te gebruiken om jouw merk te promoten. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een logo op deze plek zullen de bezoekers met het aandenken jouw merk indirect mee naar huis gaan nemen. Dat kan ervoor zorgen dat men ook in de winkel sneller voor jouw merk gaat kiezen.