Wat zijn de beste led lampen?

Lampen hebben de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo zijn we van de gloeilamp over aan het stappen naar led lampen. De redenen hiervan kunnen heel uiteenlopend zijn. Je kan bijvoorbeeld voor led lampen kiezen omdat deze zuiniger zijn in gebruik, maar ook omdat ze beter voor het milieu zijn. Echter zijn er inmiddels veel led lampen op de markt die je voor veel verschillende plekken te gebruiken zijn. Je kan ze in je slaapkamer hebben voor je nachtlampje, maar bijvoorbeeld ook als led wandlamp. Daarom zetten wij voor jou een aantal van de beste led lampen op een rijtje. 

Led Inbouwspots 

Je kan kiezen voor led inbouwspots deze led lampen zie je vaak terug in het plafond, maar kunnen ook voor veel andere plekken gebruikt worden. Je ziet ze namelijk ook steeds meer buiten. De ledinbouwspot ziet er onder jouw afdak ook heel erg mooi uit. Daarnaast is er ook een breed aanbod in deze spotjes. Je kan ze zoals gezegd een dimbare ledlamp gebruiken, maar ook bijvoorbeeld vierkante spots of verstelbare spotjes te gebruiken. Er zijn dus erg veel verschillende manieren om de spotjes te gebruiken en zullen dan ook zeker heel mooi in en om jouw huis staan! 

Dimbare led lampen

De tweede optie die we gaan bespreken zijn de dimbare led lampen. Deze kunnen zoals de naam al zegt gedimd worden. Deze kan je gebruiken voor in bijvoorbeeld de woonkamer. Het kan namelijk zo zijn dat je in de avond de lampen wat lager wilt zetten om een gezelligere sfeer in de kamer te brengen. Hiervoor kan je dan kiezen voor de dimbare lampen. Wanneer je deze hebt zul je zien dat je ze meer zult gebruiken dan dat je van te voren denkt. Dit is dus zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar led lampen. 

Slimme verlichting

Nog niet heel lang is er ook slimme verlichting. Nu zou je je af kunnen vragen wat deze verlichting dan inhoudt. Schrik niet, we gaan het je helemaal uitleggen! Het zijn namelijk lampen die je kunnen volgen door het huis heen. Je kan hierop instellen dat wanneer je het huis inloopt dat de lampen aangaan en deze je volgen door het huis heen. Ook kan je instellen dat je om een bepaalde tijd wakker wilt worden. De lampen zullen zich dan aanpassen en op een natuurlijke wijze aangaan. Vooral in de wintermaanden zijn deze lampen dus erg goed om te helpen met opstaan. Voor deze lampen geldt hetzelfde als de vorige lampen die we hebben besproken. Het is dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe lampen voor in huis!