Zitzakken; multifunctionele eyecatchers

Heerlijk thuiskomen na een lange dag en daarna meteen neerploffen in je zitzak. Een zitzak is een echte eyecatcher in je woonkamer, maar ook in je werkkamer of in de slaapkamer. Het voordeel van een zitzak is dat deze gemakkelijk verplaatst kan worden en gevormd kan worden naar ieders lichaam. Dit heeft te maken met de vulling die in de zitzak zit. Tegenwoordig zie je de zitzakken veel terugkomen in diverse ruimtes, niet alleen thuis, maar ook op kantoor. Na een tijdje op een stoel zitten kan je last krijgen van je rug of je nek. Een zitzak biedt juist veel steun in de rug en bij de nek.

Ieder een zitzak

Diverse designers ontwerpen tegenwoordig zitzakken met een mooie print, met een stoere luipaardprint of tijgerprint bijvoorbeeld. Zo kan je met gemak een leuke zitzak uitzoeken die bij de rest van het interieur past. Zitzakken vallen zeker in de smaak bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ze zitten net even anders dan een bank of een stoel. Na een hele dag op een stoel te hebben gezeten is het begrijpelijk dat je een andere houding aan wil nemen. Ben je bang dat de zitzakken snel kapotgaan? De zitzakken bestaan tegenwoordig uit twee zakken; de buitenzak met daarin de binnenzak. Snel kapotgaan is verleden tijd! 

Zitzakken voor kinderen

Na een lange dag op school wil jouw kleintje natuurlijk even bijkomen van alle prikkels. Vaak ploffen kinderen neer op de bank, maar na een tijdje zit deze niet meer comfortabel en kan je kleintje geen goede houding meer aannemen. Tegenwoordig zijn zitzakken voor kinderen niet meer weg te denken, zeker omdat ze goede ondersteuning bieden aan de rug en nek. Hierdoor zullen kinderen automatisch een goede zithouding aannemen, omdat dit door de zitzak wordt gestimuleerd. Diverse zitzakken voor kinderen zijn te vinden op het internet en in verschillende winkels.

Veilig en praktisch

Naast een leuke en stoere zitzak voor je kleintje wil je natuurlijk ook dat deze praktisch is. Hij moet gemakkelijk te verplaatsen zijn en bij de rest van het interieur passen. Het voordeel een ruim assortiment kun je een leuke print uitkiezen voor de zitzak, zodat de zitzak bij elke ruimte past. Ook zijn er zitzakken die geschikt zijn om buiten neer te zetten, zoals op het balkon of op het terras. Is er geknoeid op de zitzak? Geen probleem! De hoes van de zitzak is wasbaar, dus knoeien mag. Daarnaast zijn er verschillende formaten zitzakken, zitzakken voor kinderen zijn in kleinere formaten beschikbaar. Wel zo fijn!