De leukste kinderschoenen voor speciale gelegenheden

We weten allemaal dat kinderen voortdurend in beweging zijn. Denk bijvoorbeeld aan rennen, buiten spelen en klimmen. Het is dan ook niet gek dat veel ouders het moeilijk vinden om een nette outfit voor hun kind samen te stellen. Je wilt immers comfort met stevigheid combineren, en er daarnaast ook nog voor zorgen dat het kind er goed uitziet. Schoenen zijn misschien nog wel het allerlastigst om te vinden. Bij speciale gelegenheden is het namelijk niet alleen belangrijk dat de schoenen lekker zitten, maar ze moeten er ook de hele dag mooi blijven uitzien. Witte schoenen kun je dus beter vermijden. Om je een beetje op weg te helpen, vind je in dit artikel de leukste kinderschoenen voor speciale gelegenheden.

Bikerboots

Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen zelf zijn de bikerboots tegenwoordig enorm populair. Deze schoenen hebben namelijk een stoere uitstraling, maar passen toch onder vrijwel iedere outfit. De bikerboots zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maar worden meestal gemaakt van zwart leer. Daarnaast zijn bikerboots ook verkrijgbaar met leuke designs en printjes, denk bijvoorbeeld aan hartjes, bloemen, camouflage of glitter. Bikerboots hebben een sterke zool, waardoor ze perfect zijn voor kinderen die veel rennen en ravotten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over scheuren of kapotte zolen.

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral voor meisjes zijn ze weer helemaal hip. De cowboylaars heeft wel wat veranderingen ondergaan, en heeft tegenwoordig veel meer details. Denk dan bijvoorbeeld aan stras-steentjes, drukke printjes en franjes. Vroeger waren cowboylaarzen alleen verkrijgbaar in bruin of zwart, maar tegenwoordig vind je de stoere laarzen in allerlei kleuren. Er zijn zelfs knalroze of rode cowboylaarzen te vinden!

Sneakers

Voor zowel jongens als meisjes zijn sneakers al jaren razend populair. En waarom zouden kinderen geen sneakers kunnen dragen naar een feestje of bruiloft? Sneakers zijn niet alleen ontworpen om comfortabel te zijn, maar ook om stevig te kunnen lopen. Dit betekent dat je kind niet snel last van zijn of haar voeten zal krijgen. Daarnaast zijn sneakers verkrijgbaar in zoveel vormen en kleuren, dat je altijd de sneaker vind die perfect bij de outfit van jouw kind zal passen. Een laatste goede tip is het kiezen van eenvoudige sneakers. Door te kiezen voor een sneaker met neutrale kleur (zoals bijvoorbeeld zwart, grijs of donkerblauw) zorg je er namelijk voor dat de sneakers niet alleen bij deze speciale outfit, maar bij alle outfits uit de kledingkast zullen passen. Dit kan je een hoop tijd, en geld, schelen in de toekomst!