Een nieuwe zonnebril voor de nazomer!

Begonnen we allemaal net een beetje te wennen aan het idee dat de zomer voorbij is, blijkt er aankomende week ineens kans op een regionale hittegolf. De truien waren alweer uit de kast getrokken en de korte broeken opgeborgen om volgend jaar pas weer tevoorschijn te halen. Blijkbaar toch te vroeg. Het is natuurlijk sowieso een rare zomer geweest. Niet alleen het weer, maar alles lijkt een beetje warrig. Wel of niet met vakantie gaan, in eigen land blijven of het er toch maar op wagen en met mondkapjes op zak over de grens vakantie vieren, of geen vakantie maar kiezen voor een verbouwing aan huis. Wat men ook beslist heeft, velen hopen op een later moment nog de vakantie in te halen. Wanneer dat kan is natuurlijk de vraag, want dat hangt af van hoe de pandemie zich ontwikkelt. Maar gelukkig trakteert de zon ons volgende week op mooie nazomerdagen. Een perfect moment om nog even die zonnebril te scoren waarvan je dacht dat je die pas volgend jaar weer nodig zou hebben!

Virtueel passen

Een goede zonnebril kopen kan best een ding zijn. Het aanbod is enorm en dan moet je maar net weten welke vorm en montuur goed bij je past. Bij Charlie Temple hebben ze daar iets op verzonnen: je kan in de virtuele paskamer brillen passen, dus gewoon vanaf de bank thuis. Je upload dan een foto of zet je webcam aan en vervolgens kies je de brillen waarvan je wil zien of ze je goed staan. Super handig! Wil je een kinderzonnebril kopen dan is het online passen naast een handige ook een hele leuke manier om samen met je kind een zonnebril uit te zoeken. Ook als de bril op sterkte moet zijn, is dat bij de zonnebrillen van Charlie Temple mogelijk. Naast het virtueel passen, kan je er ook voor kiezen om gratis pasbrillen te bestellen, zodat je ze thuis daadwerkelijk op kan doen en van alle kanten kan checken of ze goed staan en passen. Als je je keuze hebt gemaakt, stuur je de pasbrillen terug en krijg je 10% korting op de bril die je daadwerkelijk gaat bestellen. Een fijn voordeel!

Jouw persoonlijke stijl

Met een zonnebril op kom je helemaal in vakantiestemming èn het is de finishing touch van je outfit. Zoek je een zonnebril dames dan kan je voor elke soort gelegenheid de juiste bril vinden bij Charlie Temple. Moet de bril passen bij je zakelijke outfit of is hij juist voor casual gebruik? Wil je dat de bril een feestelijke of vooral een sportieve uitstraling heeft? Bij Charlie Temple hebben ze alle soorten van hoge kwaliteit en, ook niet onbelangrijk, voor een scherpe prijs. Denk aan een stoer pilotenmodel of juist het cat-eyemodel. De brilmonturen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je de zonnebril kan kiezen die precies past bij jouw persoonlijke stijl. Je krijgt de zonnebril snel opgestuurd, dus scoor jouw favoriet en dan kan je straks uitgebreid van de mooie nazomerdagen genieten!