Een rugzakje met naam; leuk en herkenbaar

Gaat jouw kleintje binnenkort naar de opvang of naar school toe? Dan wil je natuurlijk dat de spullen van jouw kleine herkenbaar zijn. Je kan overal de naam van je kind opschrijven, maar je kan er ook voor kiezen om een rugzakje met naam te nemen. Zo zie je meteen van wie de rugzak is en zitten de spullen van je kind bij elkaar. Alles binnen handbereik! Wil je de tas of het rugzakje zelf ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn verschillende websites waar je een leuke foto op de tas kan zetten of de naam in mooie letters kan laten afdrukken. Ook is het een erg leuk en uniek cadeau om te geven.

Als cadeautje of toch voor jezelf

Gaat jouw zoon, dochter of een ander familielid binnenkort naar de basisschool of wil je een leuk verjaardagscadeau hebben? Wat dacht je van een rugzakje met naam? Een rugzakje met naam is er in verschillende soorten en maten, en staat ook nog eens heel stoer, daarnaast vallen je kleine en de tas op. Moet je altijd zoeken tussen alle tassen? Nu staat de naam er duidelijk op en is hij makkelijker te vinden. Handig!. Rugzakken zijn in verschillende soorten materialen verkrijgbaar, zelfs in heerlijke teddystof.

Mok bedrukken; persoonlijk en uniek

Is er iemand binnenkort jarig of gaat er iemand binnenkort met pensioen? Dan is een mok met een persoonlijke tekst erop een uniek cadeau om te geven. Ook is het erg leuk om een afbeelding op de mok te zetten, zoals een foto van jullie samen, of het bedrijfslogo. Wil je de mok bedrukken, maar je weet niet met wat? Op internet zijn heel veel verschillende websites die mokken bedrukken. Door verschillende websites te bekijken, kan je inspiratie op doen wat je op de mok wilt laten zetten.

Voor de koude winterdagen

In de winter zijn we meer geneigd om een heerlijk warm drankje te drinken, zoals een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Op de koude dagen worden warme dranken meer gedronken, dus gaan we de mokken ook vaker gebruiken. Vaak staan er op de mokken geen teksten, afbeeldingen of logo’s. Een beetje saai. Als je van origine al veel koffie of thee drinkt, dan is het erg leuk om naar een leuke afbeelding te kunnen kijken, terwijl je jouw warme drank drinkt. Gebruik je alleen de mokken voor warme dranken op de winterdagen? Dan is het juist nog specialer! Er zijn bijvoorbeeld magische mokken, deze veranderen van kleur, zo blijft het altijd leuk om een warme drank te drinken uit een magische mok.