Even rust met een feestelijk kerstpakket

Kinderen zijn leuk en als ouders geniet je vaak met volle teugen van ze. Maar kinderen zijn ook energiek en soms gewoon ronduit vermoeiend. Om een evenwicht te vinden in je oudertaken en je eigen rust en ontspanning is het soms echt even nodig wat tijd voor jezelf in te plannen. Gelukkig lukt dat vaak nog wel door ’s avonds, als de kinderen op bed liggen, even wat tijd te nemen voor een gezellige borrel, een goed gesprek en tijd voor je partner of vrienden. Als je zelf ook nog een bedrijf runt, dan weet je wel waar veel van je medewerkers mee te maken hebben. Net als jij hebben ze vaak een gezin of een druk sociaal leven wat ze, soms met enige moeite, combineren met werk. Nu de feestdagen weer naderen, is het misschien leuk om een wat extra aandacht te besteden aan de inzet die de medewerkers dit jaar getoond hebben. Veel medewerkers hebben lange tijd de kinderen thuis gehad door de Coronamaatregelen en het was een regelrechte uitdaging om naast de oudertaken ook het werk goed te blijven doen. Even ontspannen was misschien nog wel een grotere uitdaging omdat veel medewerkers nu ’s avonds hun werk deden als de kinderen op bed lagen. Tijd om weer even de nadruk te leggen op ontspannen.

Bier kerstpakket: genieten maar

Als eigenaar van een bedrijf kun je je medewerkers daar op een ludieke manier bij helpen: door dit jaar een leuk bier kerstpakket voor ze te bestellen. Zo geef je je medewerkers iets waarmee ze heerlijk kunnen ontspannen met hun partner of vrienden. Een bier kerstpakket is heel divers en je hebt ze bovendien met verschillende inhoud. Natuurlijk zit er een heerlijk flesje bier in, maar ook veel ander lekkers zoals luxe nootjes, kaas en worst. Daarnaast vindt je in het pakket leuke schaaltjes en plankjes om alles mee te serveren. Zo geef je de medewerkers alles in handen om een gezellige avond te organiseren waarin hij even alle zorgen kan vergeten.

Online bestellen

Als bedrijf kun je een bier kerstpakket makkelijk online bestellen. Je hebt ze in diverse prijsklassen en in diverse thema’s. Als je wilt kun je ze ook zelf samenstellen of verschillende pakketten bestellen. Sommige passen misschien meer bij vrouwen, andere bij mannen: jij kent je medewerkers en weet wel wie wat leuk vindt. Nu is de tijd om je er alvast in te verdiepen zodat je straks je medewerkers een leuke avond kan bezorgen!