Hoe kies je een origineel baby cadeau?

Wil jij een kersverse mama verrassen met een geweldig origineel baby cadeau? Doe online nieuwe inspiratie op en maak mama en baby blij met een persoonlijk baby cadeau. Je kunt online de leukste kraamspulletjes vinden, van losse artikelen tot kraampakketten. Maak jouw baby cadeau extra bijzonder door de naam of een lieve boodschap erop te laten afdrukken. Neem bijvoorbeeld een snoezige badjas of een schattig rompertje en maak het extra persoonlijk. Een ander traditioneel maar tijdloos cadeau is een knuffeltje. Het leuke daarvan is dat het heel lang mee gaat en nooit te klein wordt. Met de naam van de baby erop gedrukt is het een cadeau om een leven lang te koesteren!

Het baby cadeau van deze tijd

Ga jij naar een babyshower en wil je een origineel baby cadeau geven? Ga niet voor kleertjes maar voor een lief invulboek. De mama (of papa) in spé kan daarin alle mijlpalen vastleggen vanaf de zwangerschap tot het kind peuter is. Een super leuk cadeau om de mooiste eerste herinneringen te kunnen bewaren. Maar ook een houten giftbox is enorm leuk om te geven en te krijgen! De liefste babyspulletjes kan je ook nog eens personaliseren door een lieve tekst of de naam van het kleine wondertje erop te laten afdrukken. Laat je inspireren en breng het leukste cadeau mee.

Tijdloos rompertje met tekst

Vind jij het leuk om een traditioneel baby cadeau te geven? Elke mama weet dat je van rompertjes nooit genoeg kan hebben, dus een rompertje met tekst is zeker een gewaardeerd cadeau! En de opgedrukte naam, tekst of foto maakt het toch net een tikkeltje origineler. Wees eens lekker creatief en bepaal welke foto, plaatje of tekst jij op het rompertje laat afdrukken. Zie je het al voor je, een wolk van een baby in een rompertje met tekst die jij hebt gemaakt? Dat is zeker een selfie momentje waard. Het leuke is dat er vaak meerdere kleuren verkrijgbaar zijn dus je kan verschillende ontwerpen maken. Super gaaf dus om verschillende rompertjes te laten maken voor de kleine.

Hoe bestel je een rompertje met tekst?

Lijkt het jou ook zo gaaf om een rompertje met tekst te geven en vraag je je af waar je ze kunt laten maken? Je hoeft er tegenwoordig niet eens de deur voor uit te gaan, want je bestelt ze nu heel eenvoudig online. Het is super gemakkelijk; je kunt in een webshop jouw gewenste bestand uploaden met je foto, afbeelding of tekst. Vervolgens doe je de betaling en hoor je wanneer jouw unieke gepersonaliseerde rompertje verzonden wordt. Ga er dus lekker voor zitten en bedenk welke leuke opdruk jij gaat kiezen. Met jouw cadeau ben jij zeker uniek!